Plavci a vodní pólo opět v aquaparku

26. června v 09:07

Plavci a vodní pólo opět v aquaparku

Aquapark Děčín bude o nadcházejícím víkendu opět místem setkání sportovců. Tentokrát si zde dají dostaveníčko mladí plavci a senioři vodních pólistů. Obě akce samozřejmě zasáhnou do provozu plaveckých bazénů.

V sobotu 26. června 2021 bude od 9:00 zcela uzavřen 50metrový bazén, protože zde budou probíhat plavecké závody žáků. Organizátorem akce je Plavecký klub Děčín, který pozval borce ze širokého okolí a závody budou mít už skutečně vysokou úroveň. Pořadatelé tedy žádají všechny diváky a návštěvníky aquaparku, aby během jednotlivých startů dodržovali klid pro soustředění plavců. 

Závody by měly skončit po 18.00 hodině, poté se "padesátka" otevře veřejnosti, takže večerní plavání už proběhne normálně. V neděli bude 50metrový bazén volně přístupný.

Sobota i neděle bude také ve znamení turnaje ve vodním pólu mužů, který se bude konat v nerezovém bazéně. Ten tak bude uzavřen pro veřejnost po oba dny.

Kvůli těmto omezením jsme připravili pro všechny návštěvníky na sobotu slevu 15 % na vstupném, abonenti si ji mohou uplatnit na recepci až při odchodu, kdy požádají recepční o vrácení adekvátní částky na své hodinky.

Upozorňujeme všechny návštěvníky, že díky novým opatřením jsme mohli od 26.6.2021 navýšit kapacitu našeho areálu na 75 % z původních 50%. Přesto žádáme zákazníky, aby před návštěvou sledovali online počítadlo obsazenosti na našich stránkách a nebyli při příjezdu do aquaparku nemile překvapeni, že je vyprodáno. Pro vstup do venkovního areálu se stále používají elektronické čipy zálohovanou částkou 100 Kč.

AQUA HOTEL - REZERVACE ONLINE