Padesátka uzavřena, venkovní vstupné na čipy

1. října v 12:18

Padesátka uzavřena, venkovní vstupné na čipy

Od dnešního dne, tj. od pátku 1. října, je pro veřejnost uzavřen už také padesátimetrový bazén, v provozu ale bude celou zimu „pětadvacítka“. Pro návštěvníky jsme také připravili jednu změnu ve vstupném.

Padesátimetrový bazén byl v provozu až do konce září, abychom co nejvíce vyšli vstříc našim návštěvníkům, bohužel přicházející chladné počasí už jeho provoz neumožňuje. Jak jsme ale napsali již dříve, celou zimu bude v provozu 25m bazén, neboť magistrát města vyčlenil na tuto službu potřebné finanční prostředky. Bazén jsme v tomto týdnu vyčistili a je připraven na dlouhou zimu.

Změny přicházejí také u vstupného do venkovního areálu. Nově už nebudeme prodávat papírové vstupenky, ale všichni zákazníci budou vstupovat na čipy. U abonentů se nic nemění a nadále budou používat pro vstup své hodinky, naopak jednorázoví zákazníci musí na pokladnu, kde si za vratnou zálohu 100 Kč zakoupí čip. Při odchodu jim bude tato záloha samozřejmě vrácena. Pro jednorázové zákazníky jsme připravili také novou možnost délky pobytu, kdy k celodenní vstupence a vstupence na večerní plavání přibyla vstupenka na 90 minut.

Těšíme se na vaši návštěvu

AQUA HOTEL - REZERVACE ONLINE