Otevření AQUAPARKU Děčín s omezením

2. prosince v 08:00

Otevření AQUAPARKU Děčín s omezením

Vážení návštěvníci aquaparku,

průběžně sledujeme vývoj vládních opatření v rámci pandemie. V pondělí 30. listopadu 2020 vydala Vláda ČR rozhodnutí, které bylo posléze pro bazény a wellness upraveno. Aquapark Děčín tak může opět přivítat, byť s omezeními, své návštěvníky.

Vláda ČR bohužel zopakovala jarní situaci a směrem k aquaparkům sdělila informaci o možnosti znovuotevření na poslední chvíli. Uvést aquapark po takřka dvouměsíční vynucené odstávce opět do provozu, navíc při současném chladném počasí, není reálné ze dne na den. Hledáme řešení, je to výzva a našim cílem je otevřít co nejdřív. S opravdovou radostí vám můžeme oznámit, že sauna vstoupí do provozu v pondělí 7. prosince od 13.00, platit bude omezený počet návštěvníků dle rozvolňovacího plánu Ministerstva zdravotnictví ČR. Na zprovoznění vnitřních bazénů, tedy vyhřátí haly a vody v bazénech, se intenzivně pracuje, ale zatím nedokážeme sdělit přesné datum otevření. Proto sledujte naše webové stránky či Facebook, kde bude otevření haly zveřejněno. Předběžné datum je stanoveno na úterý 8. prosince, držte nám palce.

Další informace se týká fanoušků venkovního bazénu. Ten musíme kvůli úsporným opatřením nechat uzavřený, do provozu bude uveden v průběhu měsíce května, kdy jeho provoz nebude tak ekonomicky náročný. Uvědomujeme si, že tato informace není příjemná, přesto žádáme o pochopení. Částěčnou kompenzaci tohoto omezení může nabídnout v otevření vnitřního bazénu v dopoledních hodinách (10.00 - 13.00) pro veřejnost, protože z rozhodnutí Vlády ČR se zatím ruší plavecká výuka škol a školek, viz. Rozpis obsazenosti plaveckých drah. 

Od pondělí 7. prosince bude v plném rozsahu otevřena recepce, kde můžete zakoupit dárkové poukazy pro své blízké, případně si nechat dobít své čipové hodinky. Provoz Aqua hotelu bude zahájen již ve čtvrtek 3. prosince. Pohyb návštěvníků po celém areálu podléhá protiepidemickým nařízením, buďme prosím k sobě ohleduplní a dodržujme hygienické standardy posledních týdnů.

Děkujeme za pochopení a v pondělí se těšíme na vaši návštěvu.

Váš tým Aquaparku Děčín
AQUA HOTEL - REZERVACE ONLINE