Modernizace šaten zavře halu na 14 dní

28. května v 16:06

Modernizace šaten zavře halu na 14 dní

V pondělí 22. května bude zahájena rekonstrukce a modernizace společných šaten včetně přístupové chodby pro návštěvníky. Kvůli tomu musíme uzavřít kompletně celou halu včetně wellness. Uzavírka bude trvat 14 dní a skončí 4. června. Samotná realizace by pak měla být hotova do 100 dnů.

V rámci modernizace je v plánu výměna šatních skříní (čipové zámky s vazbou na odbavovací systém), převlékacích kabin plus obkladů a dlažeb včetně hydroizolací. Ve stejný den, tedy 22. května, budeme také předávat tobogánovou věž k realizaci výměny oken.

Jelikož bourací práce nadělají množství odpadu a nepořádku, je nezbytné halu na 14 dní uzavřít. Během této doby by se měly realizovat nejhlučnější práce, uzavření využijeme také k pravidelné odstávce a opravám bazénů.

Wellness tedy bude od 22. května po dobu 100 dní uzavřeno; po uplynutí čtrnáctidenního uzavření kryté haly budou šatny ve wellness sloužit potřebám navštěvníků bazénu. Bohužel, trasa do šaten nebude bezbariérová (schodiště do wellness, schodiště na halu), což znamená, že během rekonstrukce šaten nebude prostor haly přístupný pro vozíčkáře a návštěvníky s pohybovým handicapem!

Rekonstrukce se nijak nedotkne venkovního areálu, který již od začátku dubna připravujeme všemi silami na start letní sezóny. Vyčištěny již byly kompletně všechny bazény, nyní na nich probíhají nezbytné opravy a úpravy. Zelenající se areál je pozitivní zprávou, která mnoho návštěvníků nabíjí optimismem a dobrou náladou...

Pro případné další a upřesňující informace o odstávce (uzavření kryté haly a wellness) i postupném otevírání venkovních bazénů sledujte náš web i sociální sítě.

Děkujeme za pochopení, tým Aquaparku Děčín

AQUA HOTEL - REZERVACE ONLINE