Aquapark hostí turnaj ve vodním pólu

16. června v 17:39

Aquapark hostí turnaj ve vodním pólu

Aquapark Děčín bude v sobotu 19. a neděli 20. června místem konání velikého turnaje ve vodním pólu mladších a starších žáků, což znamená, že provoz venkovního areálu bude částečně omezen.

Turnaj pořádaný oddílem SK Vodní pólo Děčín bude probíhat v sobotu od 9:00 do 20:00, a to v nerezovém bazéně a jedné třetině 50m bazénu. V neděli bude turnaj pokračovat od 9:00 do 13:00 ve stejné obsazenosti bazénů. Návštěvníci z řad veřejnosti tedy nebudou mít v sobotu k dispozici celý 50metrový bazén, v neděli až po skončení turnaje.

Návštěvníci z řad veřejnosti musí také počítat s tím, že jim bude na recepci nalepen na ruku papírový pásek, aby personál aquaparku rozeznal běžného návštěvníka od účastníka turnaje.

Bohužel, náš aquapark musí stále dodržovat vládní nařízení, které omezuje kapacitu areálu na 50 procent. Z poloviční kapacity pak zaberou značnou část účastníci turnaje, takže žádáme všechny návštěvníky z řad veřejnosti, aby před příchodem do aquaparku navštívili naše webové stránky, kde je na titulní straně umístěno počítadlo aktuální obsazenosti a podle něj se orientovali. Zjednodušeně řečeno, může nastat situace, kdy bude areál vyprodán.

Provoz haly Aquaparku Děčín nebude nijak omezen, také zde však platí, že ji můžeme uvolnit pouze pro 50 procent standardní kapacity.

Stále platí, že do venkovního areálu se vstupuje na elektronický čip, který je zálohován částkou 100 Kč. Ta je vrácena návštěvníkovi při odchodu z areálu.

AQUA HOTEL - REZERVACE ONLINE