Změna ceníků

28. června v 09:23

Změna ceníků

S nadcházejícími letními prázdninami dochází nejen k tradiční změně otevírací doby, která se prodlužuje o dvě hodiny, ale také ke změnám ceníků.

Změny budou letos citelnější, protože se mění nejen výše vstupného a doplatků, ale také systém vstupného. Tou nejzásadnější novinkou je opuštění základního 30 minutového vstupného do haly u jednorázového návštěvníka, jež bylo často kritizováno, nyní je základní vstupné prodlouženo na 90 minut, teprve pak budou následovat tradiční minutové doplatky. Změny ve vstupném se dotknou jak jednorázových návštěvníků, tak abonentů, kteří ale budou nadále platit základní 30 minutové vstupné. Celkově ale byly ceníky byly zjednodušeny, aby byly přehlednější i pro návštěvníky, kteří nejsou pravidelnými hosty našeho areálu.

Ke změnám dochází od pondělí 1. července, do tohoto data platí stávající ceny a systém. Nové ceníky budou zveřejněny na našem webu z neděle na pondělí, k dispozici budou také samozřejmě na hlavní recepci i letní recepci v Ploučnické ulici, která se otevírá na prázdniny.

Žádáme návštěvníky o shovívavost, protože je možné, že se odbavování u pokladen trochu prodlouží v důsledku vysvětlování změn.

AQUA HOTEL - REZERVACE ONLINE