Plánovaná odstávka startuje v pondělí 2. září

29. srpna v 13:05

Plánovaná odstávka startuje v pondělí 2. září

Letní prázdniny se blíží ke svému konci, což znamená, že provozní doba Aquaparku Děčín se změní na režim vedlejší sezóny a s počátkem nového školního roku přijde pravidelná plánovaná odstávka vnitřní části aquaparku.  

Odstávka věnovaná údržbě vnitřní části aquaparku začne v pondělí 2. září a uzavřena tak bude celá plavecká hala, tj. včetně wellness a restaurace. Venkovní část areálu zůstane v provozu a pro návštěvníky bude k dispozici 50m a 25m bazén, bazén atrakcí a při dobrém počasí i dětské brouzdaliště. Nerezový 33m bazén bude pro veřejnost již uzavřen. Ve venkovních bazénech bude nadále probíhat ranní i večerní plavání.

V pondělí 2. září se změní i otevírací doba aquaparku, kterou najdete na webových stránkách www.aquaparkdecin.cz. Dojde zároveň ke zlevnění vstupu do venkovního areálu. Změna se týká také pronájmu sportovišť, kdy dochází k úpravě účtování pobytu za osobu a ne za celý kurt/sportoviště.  To znamená, že návštěvník uhradí svůj pobyt na recepci se zálohou na čip a překročení stanoveného času bude uhrazeno z této zálohy.

Vnitřní část aquaparku se veřejnosti opět otevře v pondělí 9. září ve 13:00 hodin. Těšíme se na Vás v novém školním roce.

AQUA HOTEL - REZERVACE ONLINE