ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY

28. srpna v 08:00

ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY

Vážení zákazníci, konec letních prázdnin se nezadržitelně blíží a tím pádem také změny v provozu našeho aquaparku.

Od středy 1. září přejde celý areál na mimosezonní provoz, což znamená, že otevírací doba se posouvá na 10:00 a v neděli se končí o hodinu dříve, tedy ve 20:00. Čas ranního plavání zůstává zachován, ale už se bude plavat v plavecké hale v 25metrovém bazénu. Večerní plavání se bude konat v čase od 18:45 do 19:45 ve venkovní „pětadvacítce“.

Od středy 1. do neděle 5. září nebude ještě probíhat výuka školního plavání v plavecké hale, takže v tomto období bude veřejnosti k dispozici celý 25m bazén. Od úterý 7. září už ale výuka začne a je nutno počítat s tím, že do 13.00 bude bazén obsazen školáky (proto je dopolední vstupné poníženo).

Mimosezónní provoz také znamená omezení provozu venkovních bazénů. Od září již nebude pro veřejnost v provozu venkovní 33metrový bazén a plavání bude probíhat do 30. 9. v „pětadvacítce“. Nad provozem bazénů atrakcí a padesátky visí otazník, protože chladné počasí nám zatím nepřeje a udržování bazénů na teplotě vhodné pro plavání je velice ekonomicky náročné. Každopádně provoz venkovního areálu končí ve čtvrtek 30. 9.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vaši návštěvu.

AQUA HOTEL - REZERVACE ONLINE