Vánoční závody v aquaparku

7. prosince v 17:29

Vánoční závody v aquaparku

Děčínský aquapark bude stejně jako loni spolupořádat v předvánoční čas plavecké závody, které proběhnou v sobotu 21. prosince a částečně omezí provoz kryté haly.

Akce se jmenuje Děčínské Vánoční závody a jejím hlavním organizátorem je Plavecký klub Děčín, jemuž pomáhají Aquapark Děčín a SK Děčín - vodní pólo. Závody se konají v našem aquaparku a jsou Open, což znamená, že přihlásit se může každé dítě s ročníkem narození 2007 nebo mladší. Přihlášky a podrobnější informace najdete na www.pkdecin.cz, startovné činí 100 Kč.

Závody startují v 8.00 a končit budou mezi 12.00 až 13.00 podle počtu přihlášených dětí. V tento čas bude v aquaparku uzavřen 25metrový plavecký bazén, dětský whirlpool a výukový bazén. Veřejnost tak bude mít k dispozici bazén atrakcí, dětské brouzdaliště, všechny tobogány a samozřejmě také venkovní 25m bazén. Závody se nijak nedotknou chodu wellness. Po skončení závodů bude provoz aquaparku již normální.

Návštěvníci z řad veřejnosti musí v době závodů počítat s tím, že dostanou při vstupu na ruku pásku, která je bude odlišovat od závodníků.

Děkujeme za pochopení a přejeme pohodový předvánoční čas.
AQUA HOTEL - REZERVACE ONLINE