Úspěchy pólistů SK Děčín

1. ledna v 08:28

Úspěchy pólistů SK Děčín

Víkend 3. a 4. června 2017 patřil v děčínském aquaparku zápasům mládežnických kategorií pólistů. Všechny zápasy závěrečného turnaje první ligy se odehrály v nerezovém třiatřicetimetrovém bazénu.

V sobotu se nejprve představili mladší žáci vodního póla SK Děčín, kteří v turnaji obsadili celkově druhé místo a v celkovém účtování soutěže obsadili totožnou příčku. Prvenství v celé soutěž vybojoval Stepp Praha (celkově 18 bodů), druhý tedy skončil Děčín (17), třetí Strakonice (15) a poslední čtvrtou příčku obadila brněnská Kometa.

Nedělní program čtvrtého turnaje 1. ligy patřil mladším dorostencům a pólisté SK Děčín v něm měli šanci vybojovat první příčku. Děčínští hráči se z kvalifikace probojovali až do nejvyšší soutěže hrané v tuzemsku a vedli si v ní znamenitě!

V závěrečném utkání celého turnaje se o první příčku utkali Děčíňáci proti pražskému Steppu a od začátku zápasu tahali za delší konec provazu. Brzy se dostali do vedení, které postupně navyšovali a navíc ještě několikrát trefili brankovou konstrukci. I přes soupeřův tlak a snížení kluci nezpanikařili a po vítězství 14:8 se mohli radovat z celkového triumfu, díky němuž se stali mistry ČR!

Gratulujeme a přejeme hodně dalších úspěchů!

AQUA HOTEL - REZERVACE ONLINE